Logo Autohurencuracao.nl

Auto huren Curacao.nl

Ontdek Curacao met de auto.

Heerlijk op vakantie naar Curaçao met mooie stranden nog veel meer. Waag je bijvoorbeeld aan de de Curaçao Ostrich Farm met een auto van auto huren curacao.nl en voer de struisvogels. Of rij naar Willemstad, de hoofdstad. Je vindt de meest luxe winkels op Curacao in de wijk Otrabanda. Of laat je verwonderen door de plantagehuizen, de Hato grotten en het Rif Fort die de moeite waard zijn om naartoe te gaan. Er is zoveel te zien en te doen dat het onmogelijk is dit allemaal met het openbaar vervoer te bezoeken. Maar met autohuur curacao haal je alles uit je vakantie! Er is een ruime keuze uit verschillende huurauto’s om op je wensen te laten aansluiten.Gelukkig is het zeer eenvoudig en toegankelijk om een auto te huren in Curacao. Je kan hiervoor namelijk op diverse locaties in heel Curacao terecht zo kan je een huurauto ophalen bij een stadskantoor in Curacao. Bij de populaire hotels in Curaçao zit vaak wel een stadskantoor om de hoek. Afhankelijk van de locatie waar je verblijft en het tijdstip waarop je landt kan je ook vaak een huurauto laten afleveren direct bij het verblijf of andere locatie. Ook kunnen we ervoor zorgen dat er een taxi naar je naar je verblijf brengt waar wij de auto afleveren of ophalen. Zo kan je maximaal van je laatste vakantiedag genieten!
Veel autoverhuur bedrijven op Curacao verhuren de auto's daarnaast vaak kilometers vrij, krijg je er een kaart bij en is de wegenwacht bijna altijd inbegrepen.

Adresaflevering: relaxed en kosteloos mogelijk
Ligt je accommodatie toch wat verder weg van een stadskantoor? Kies dan voor adresaflevering (via een shuttle service). Relaxed en – vanaf 2 huurdagen – nog gratis ook. Wil je vanuit het vliegtuig zó je huurauto in? Kies dan voor ophalen vanaf de luchthaven van Curaçao.